Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu gestalt yoklama edilmelidir. 

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma kayranından kâr edinmek amacı ile yapılan, en lüks 100 erkek kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına ilgilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Kesilme sayısı: Binaların mevki adetsı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir adet ivedili çıkış kapısı dünya almalıdır. Koca katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve münasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Ciddi sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en muhteşem yararı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Icap bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak adida yan alan illere iş vermekteyiz.

Yangın kapıları, yangın güvenliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

ürkü bar sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının Yangın Kapısı Fiyatları eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Report this wiki page