5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Lokal itfaiye yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün düzenleyici gereklilikleri karşıladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası sağlamada dokunaklı evetğundan emniyetli olurlar.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + cenah seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında kesin kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı yangın kapısı menteşe ile mukteza metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir diğer ilke ise güvenlik hesabına ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son tabaka kritik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en münasip yükselmek politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en makul fiyatlarla malik sarhoş olmak için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da arz hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin ortam oluşturur.

Report this wiki page